Teknisk ingenjör till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Teknisk ingenjör till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vill du arbeta i en roll präglat av utveckling, analys eller test kring spännande teknik? Kanske lockar det att arbeta för en av Sveriges bästa arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter? Då kan denna möjlighet vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Då företaget erbjuder konsulttjänster så kommer din roll baseras på var ditt intresse och kompetens ligger. För rätt person ges möjlighet till arbete i en tekniskt innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Sannolikt blir ditt första uppdrag inom test & verifiering, med attraktiva uppdrag inom fordonsindustrin där du är med och utvecklar framtidens fordon. Exempel på förekommande arbetsuppgifter i din roll kan vara:
  • Test och verifiering
  • Mjukvaruutveckling
  • Analys, avrapportering och dokumentation
Om företaget

Vår kund är ett ledande konsultbolag med spetskompetens inom IT/Teknik. De har en gedigen kunskap inom teknikområdet och med deras passion att göra skillnad är de idag ett mycket välrenommerat företag i branschen. Att företaget dessutom har blivit utnämnd till en av Sveriges främsta arbetsgivare vid flertalet tillfällen är även ett kvitto på välmående och nöjda medarbetare. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.


Din profil


Skallkrav:
  • Lägst Högskoleingenjör, med fördel inom: Mekatronik, teknisk fysik, elteknik eller likvärdigt.
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Examensarbete eller arbetserfarenhet hos CEVT, VCC, Scania eller annat likvärdigt.
  • B-körkort
Vid denna rekrytering läggs även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en kommunikativ och ödmjuk person som är nyfiken på att lära. Vidare är du en lösningsorienterad och samarbetsvillig person som kan arbeta såväl enskilt som i projekt.


Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)

Jesper Eriksson

0760-36 12 32

jesper.e@framtiden.com

Publiceringsdatum
2021-04-26

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 24 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.