Teknisk informatör med självförtroende sökes!

Teknisk informatör med självförtroende sökes!

Letar du efter en utmaning som inkluderar både skrivande och tekniskt fokus? Har du känslan för vad som är viktigt i olika kontexter och kan formulera dig så att andra runtomkring dig kan förstå? Sök då tjänsten som Teknisk informatör redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Teknisk informatör kommer du att ingå i ett team om 6 personer som arbetar med att skriva tekniska manualer mot fordonsindustrin. Teamet är nu i expanderingsfas och kommer att utöka med ytterligare medarbetare. Din roll kommer att bestå av 80% skrivande om vi ska uppskatta fördelningen i grova drag, men de resterande 20% kommer du att arbeta nära produkten för att se hur den fungerar, vad den består av och sedan hur den används. Ni använder er av XML och STE.

Din profil

Vi söker nu dig som har ett genuint intresse för både teknik och att skriva. Precis som rubriken avslöjar letar vi efter dig som har ett gott självförtroende då det är viktigt att du vågar ta egna initiativ och chansa för att ta dig och dina projekt framåt. Som person är du strukturerad, driven och har en öppen inställning till nya utmaningar. För att passa in i teamet och på arbetsplatsen tror vi också att du är en lagspelare som tror att "laget före jaget" tar dig längre.

Skallkrav:
  • En teknisk utbildning alternativt en utbildning med mycket fokus på skrivande
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Tidigare erfarenhet av XML och STE
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbete
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg/Trollhättan
Arbetstider: Kontorstider
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer i din roll vara uthyrd konsult via vår kund som har sitt kontor i Göteborg/Trollhättan. Vår kund arbetar med ingenjörstjänster och produktinformation. Företaget har ca 3000 medarbetare globalt över världen. Dom arbetar med att kombinera teknik, användbarhet och design på nya sätt genom bland annat kreativa koncept, produktionssystem och digitala informationslösningar. Deras största fokus ligger alltid på slutanvändaren då det är användarupplevelsen som är det riktiga beviset på kvalitet.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.