Teknisk förvaltare till miljöinriktat serviceföretag!

Teknisk förvaltare till miljöinriktat serviceföretag!

Vill du vara med att bidra till ett mer effektivt återvinningssamhälle? Vill du ha en varierande roll som innebär tekniska, administrativa och sociala arbetsuppgifter? Har du erfarenhet av området sedan innan? Då tror jag att den här tjänsten är perfekt för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare hos vår kund ansvarar du för byggnadernas tekniska status, genomför underhålls- och investeringsprojekt. Du arbetar långsiktigt och affärsmässigt med arbetsuppgifter av varierande art och kommer även själv att leda projekt. Ditt ansvar ligger i att inventera, samordna statusbesiktningar, budgetera, samordna, byggleda och följa upp fastigheterna. Det förekommer även resor i tjänsten och du kommer att behöva ta dig mellan Göteborg-Jönköping.

Du samarbetar nära med fastighetsområdets driftorganisation och övriga stödresurser. Ett av arbetets viktigaste delar handlar om att vårda kundrelationer med hyresgäster och egen driftorganisation. Du kommer att vara gruppchef för två fastighetstekniker och hamnar i ett lösningsorienterat team i en innovativ miljö och tjänsten kräver även en serviceförmåga i världsklass.

Din profil

Eftersom den här tjänsten innebär ett högt tempo bör du vara bekväm med att ha många bollar i luften och vara flexibel. Du bör ha ett starkt driv och vara strukturerad, ansvarstagande och besitta en god social förmåga.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God datorvana (Word, Excel)
  • Erfarenhet från kommersiella fastigheter
Meriterande:
  • Personalledningserfarenhet
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av fastighetsbedrift (el, VVS, vatten, värme eller dylikt)
  • Erfarenhet av service och underhåll
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07:00-16:00 (flextid)
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett serviceföretag som arbetar för att förändra konsumtionssamhället till ett effektivt återvinningssamhälle. Tillsammans med kunder förlänger de fastigheternas livstid, styr material till återvinning och minskar förbrukningen av energi. De hjälper sina kunder att fokusera på kärnverksamheter och spara miljön för att tillsammans skapa välfärd och bra arbetsplatser.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.