Teknisk elingenjör till innovativt bolag i Göteborg!

Teknisk elingenjör till innovativt bolag i Göteborg!

Har du en teknisk utbildningsbakgrund med inriktning på ellära? Vill du utvecklas i ett tekniskt innovativt energibolag och vara med att ta fram produkter för att lösa framtida energiproblem? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen får du ta dig an flertal olika uppgifter som faller inom ditt ansvarsområde:
 • Din primära arbetsuppgift består av att ta fram ritningar kring företagets tjänster i ElproCAD samt programmering och utveckling i PLC. Du kommer även självständigt agera testare på det du skapat. Vidare förekommer även en del kundkontakt för att bidra med support kring det du själv utvecklat.
 • För att förverkliga konstruktionerna kommer du även vara med som stöttning i projektform, ta fram tekniskt underlag i form av ritningar, extern dokumentation etc. Vidare kommer du i viss mån hjälpa till med kostnadskalkyler.
Fokus för rollen ligger i tekniken, där du primärt kommer rita i ElproCAD med programmering i PLC. Men denna roll lämpar sig bäst för dig som vill vara med i flera led och påverka, då du ges ett stort ansvar att vara med i flera delar av processen och förverkliga produkten du skapat.

Din profil

Skallkrav:
 • Högskoleingenjör, med fördel inom: Mekatronik, elteknik, elekto eller likvärdigt
 • 1 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Kunskap i Strukturerad Text (ST)
 • Kunna utföra test i såväl hård- och mjukvara
 • Grundläggande kunskap om kretsscheman
 • Svenska o engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Erfarenhet av PLC
 • Erfarenhet ElproCAD alt AutoCAD
 • Relevant analytiskt Examensarbete
Vi söker dig som är driven och nyfiken att vilja lära dig nya saker. Vi ser att du är en strukturerad och ambitiös person som samarbetar väl i grupp. Vidare tror vi att du är en problemlösare som inte är rädd för att ta egna initiativ.

Villkor

Start: januari eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt ök

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-12-03
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund besitter världsledande kompetens och tack vare bolagets patentsökta system är de bra positionerat för att lösa flera av de växande utmaningar som drabbar elnätet. Genom innovativ teknik utvecklar bolaget utrustning inom energibesparing genom att lagra el. Marknader är flertal, exempelvis kan fastighetsägare på ett lönsammare sätt genom företagets produkt dra nytta av den energi som genereras av källor till förnybar energi, framför allt solkraft. Något förenklat kan man säga att bolaget både löser problem samtidigt som en investering i systemet, är bra för miljön och dessutom ger en attraktiv avkastning.

Vår kund är placerad i Göteborg och här kommer du till ett familjärt bolag med högt i tak och kompetenta medarbetare. Då kunden är i en expansiv fas så ges utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att vara med att påverka företagets utveckling. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.