Teknisk Skribent till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Teknisk Skribent till globalt försvars- och säkerhetsföretag

Vill du arbeta med analys, test och dokumentation i en teknisk innovativ miljö? Sök då tjänsten som teknisk skribent redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som teknisk skribent så är dina primära arbetsuppgifter att sammanställa tydlig dokumentation i form av bruksanvisningar kring företagets produkter inom radarsystem.
Detta inkluderar att söka, inhämta och analysera information för att därefter sammanställa i tydlig teknisk dokumentation. Du är nära innovativ teknik samtidigt som du har en särskild färdighet för analys o dokumentation. Exempel på förekommande arbetsuppgifter kan vara:
  • Insamling av information via produktbeskrivningar, databaser, intervjuer etc.
  • Sammanställ den tekniska dokumentationen i tydliga bruksanvisningar
  • I viss utsträckning själv utföra test på produkten för att säkerställa funktionaliteten
Din profil

Skallkrav:
  • Teknisk relevant utbildning - lägst kandidatexamen
  • Svenska & engelska i tal o skift.
  • Mycket god datorvana
Meriterande:
  • Militär bakgrund
  • Erfarenhet radaroperatör
Vi lägger även vikt vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du har ett stort driv samt nyfikenhet att vilja utvecklas. Du har ett tekniskt intresse och en fallenhet för analys och dokumentation. Vidare ser vi att du är en social och positiv person som gärna tar egna initiativ.

Villkor

Start: Omgående eller enligt ök
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt ök

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2019-10-22
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Företaget är tekniskt ledande inom flera fält och här får du utvecklas i en innovativ teknisk miljö med hög kompetens inom bolaget. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.