Tekniker till säkerhetsföretag!

Tekniker till säkerhetsföretag!

Är du en person som gillar variation i arbetet och som vill jobba med frihet under ansvar?
Har du ett brinnande intresse för IT & teknik? Då är det här tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Din roll som tekniker innebär att utföra driftsättningar, installationer och service på uppdrag du blivit tilldelad av servicecenter eller projektledare. Du ska efter mottaget uppdrag utföra, koordinera, avsluta och löpande stämma av de olika uppdragen med projektledaren.
Som tekniker ansvarar du för att självständigt utföra dina uppdrag från tilldelat uppdrag till avslut med fokus på kundrelationen, tid och kvalitet.

Mer information ges vid intervjutillfället!

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom El/Data/Nätverk
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet från liknande jobb

Villkor

Start: Augusti
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Daniella Warnlöf
Telefon 0761-642678
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder helhetslösningar inom digital in- och utalarmering, passagekontrollsystem, integrerade säkerhetssystem, larmöverföring samt produkttillverkning och reparation.
Dem har en gedigen erfarenhet och kompetens inom utveckling och produktframställning från egen fabrik av tekniskt avancerade, kostnadseffektiva och användarvänliga säkerhetsprodukter. Företaget är ett av Sveriges ledande företag inom digitala systemlösningar och levererar olika lösningar för digital in- och utalarmering till såväl privata som statliga och kommunala verksamheter. Deras systemlösningar finns t ex installerade på närmare 150 räddningstjänster i landet.
Dem erbjuder även projektering, installation och driftsättning av våra produkter samt utveckling och konstruktion av skräddarsydda system och erbjuder givetvis också kundanpassade utbildningar med en blandning av teori och simulerade praktiska övningar samt behovsanpassad service och support.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.