Technical Support Engineer

Technical Support Engineer

Är du högskoleingenjör som gillar att administrera och koordinera samt stimuleras av kluriga tekniska uppgifter? Sök då tjänsten somTechnical Support Engineer!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att:
  • Stödja och administrera samt koordinera olika bilkonfigurationer.
  • Hantera SW-filer för bilkonfiguration i Team Center.
  • Agera stöd till testingenjörer, komponentägare och systemdesigningenjörer.
  • Ha interna konceptutbildningar.
  • Jobba strategiskt framtida plattformar.
Mer om tjänstens uppgifter presenteras vid en intervju hos kund.

Din profil

Vi söker dig som gillar att jobba agilt och brinner för att utvecklas vidare. Du ska även uppskatta att ha kundkontakt och vara social då denna tjänsten vidare innebär konsultuppdrag hos slutkund.

Skallkrav
  • Relevant eftergymnasial utbildning exempelvis maskiningenjör, mekatronikingenjör eller elektronikingenjör.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande

- Erfarenhet från fordonsindustrin

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund hjälper företag att förkorta utvecklings- och innovationsprocessen. De erbjuder teknikkonsulter och teknologi så att produkter och människor utvecklas snabbare. Företaget utvecklar egen teknologi och utbildningar för att ligga i framkant och kunna möta den moderna industrins behov.
Deras kontor finns i Göteborg, Malmö och Södertälje och är idag drygt 200 medarbetare.

Företaget har några stora affärsområden där de erbjuder spetskompetens i världsklass. Målet är att effektivisera och underlätta alla stadier i deras kunders produktslivscykel. Från utveckling till försäljning till eftermarknad.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.