Systemutvecklare till utmärkande bolag

Systemutvecklare till utmärkande bolag

Är du en programmerare med socialt intresse? Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser?

Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att främst fokusera på att skapa lösningar för företagets webbaserade standardprodukt där fokus är PPM- och projektstyrning.

Du jobbar i ett självstyrande socialt team om 5-7 personer där ni ingår i alla steg för produktens utvecklingsprocess. Detta innebär alltså att Du kommer få ta del av en stor process med mycket kul att erbjuda. Exempel på arbetsuppgifter är; skapa integrationer mellan kundens olika system och vår produkt, hantera importer och exporter av data samt skapa kundspecifika rapporter.

Om Du gillar nytänkande och nyskapande är detta arbetet för dig. Just nu genomför kunden ett omfattande morderniseringsarbete av den arkitektur produkten består av. Du har stora möjligheter att bidra med din kunskap och erfarenheter i detta arbete.

Din profil

Vi ser helst att du som kandidat är en person med stor nyfikenhet, socialförmåga, servicetänk, lättsam och ansvarstagande. Detta då du kommer föra kontakt med kunder och vara en del av en social arbetsgrupp.

Det viktigaste är att Du besitter en nyfikenhet och ett utvecklingsintresse. Detta väger tyngre än formella meriter.

Skallkrav:
  • En utbildning innehållande programmering, erfarenhet från tidigare jobb och eller ett stort programmeringsintresse där hobbyprojekt kan stärka detta.
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet och kunskaper av .Net.
Meriterande:
  • Goda programmeringskunskaper.
  • Arbetat med C# och eller F#.
  • Om du kan visa upp några egna relevanta projekt.
  • Erfarenhet av systemintegrationer.
  • Kunskap om; C#, ASP.NET, REST, SQL, F# eller andra funktionella språk, automatiska tester och lasttester
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: 100%

Urval sker löpande. Skicka ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 0761631860
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är välkänd och prisbelönad för sin väldigt starka företagskultur, präglat av gott umgänge, gemenskap och stor stolthet över varumärke och produkt. Detta är ett av skälen till att kund utsågs till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 i Great Place to Works årliga ranking. Företaget har också utsetts till Gasellföretag och Superföretag sex år i rad.

Kunden erbjuder anställda bra försäkringar och bra pensionsförmåner. Man har tillsammans ett attraktivt incitamentsprogram. Till exempel: frukost, fika, dryck, bonussystem och Guldkantsinitiativ, förtroendearbetstid, Lunch and Learn, Makerspace samt konferenseresor och kurser.

Du kommer att jobba tillsammans med erfarna och kunniga personer som också blir ens mentorer och kollegor.

Företaget befinner sig i ett spännande skede där innovationer uppmuntras och där alla är delaktiga i att forma både arbetssätt och metoder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.