Systemutvecklare till ny spännande roll

Systemutvecklare till ny spännande roll

Vill du axla en helt ny roll på ett företag med inriktning på sjöfartsindustri? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Detta är en helt ny roll på företaget. Ingen annan anställd sitter just nu på denna kunskap som krävs för denna tjänsten.
Du kommer att jobba med olika typer av konstruktioner, rita kretskort, välja hårdvara, välja komponenter och utveckla mjukvara.
Utöver det kommer du också uppdatera och programmera funktioner i Jowas maskiner som finns på fartyg. Detta är maskiner som fördelar olja och vatten som släpps ut, allt för att skydda den marina miljön.
Det ingår också i rollen att ha kontakt med underleverantörer och beställa komponenter och kretskort som man själv ritat.
Intro: Som intro får du en grundkurs i hur Jowas system fungerar, det är inga avancerade system utan man lär sig ganska snabbt. Efter det blir man tilldelad en mentor som man kan bolla frågor och idéer med.

Din profil

Vi söker dig som brinner för teknik och vill vara med och förändra den globala förändringen.
Du är självgående och driven för att ständigt vilja utvecklas och lära dig nya saker.
Då det är ett litet företag är det viktigt att vara kommunikativ, social och hjälpas åt på alla plan.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning teknik
  • Svenska i tal och skrift
  • Engelska i tal och skrift (koncernspråk)
Meriterande:
- Körkort B

Villkor

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-16:30
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jowa har levererat sjöfartsindustrin med miljöskyddsmedel i mer än 60 år och har fått ett gott rykte.
Målet hos Jowa är att ständigt sträva efter att hantera och utveckla denna goodwill. Dom är specialister på vattenbehandling och skydd av den marina miljön.
Deras produkter är utformade för att bidra till den globala ekologin genom att skydda den marina miljön med den senaste och bästa teknologin. Alla våra produkter är användarvänliga system som är lätta att installera och använda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.