Systemutvecklare till ett av Sveriges största bolag!

Systemutvecklare till ett av Sveriges största bolag!

Vill du jobba med ny spännande teknik på ett av Sveriges största bolag med fina karriärsmöjligheter?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av ett team som utvecklar ett nytt och spännande sätt att leverera och distribuera programvara i olika kunders nätverk. Vi letar efter engagerade och självgående utvecklare för att fortsätta teamets utveckling. Du kommer att gå med i ett mycket skickligt, tvärfunktionellt utvecklingsteam som arbetar agilt med allt från att hantera och utveckla sina miljöer till att släppa sin programvara. Du kommer att arbeta med de senaste cloud-miljöerna likt Kubernetes och OpenStack.

Huvuduppgift:
* Designa, utveckla, testa och dokumentera programvaran som levereras av teamet

Din profil

Vi söker dig som vill prova på nya utmaningar, utvecklas och gillar att jobba i team. Du har ett stort intresse för just programmering och längtar efter att få sätta dina kunskaper på prov.

Skallkrav
  • Högskoleutbildning inom IT, Computer Science eller liknande
  • Engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Python
Meriterande
- Har erfarenhet inom test och automatisering.

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8-17 med flex
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hela 40 % av av världens mobila trafik överförs via vår kunds nätverk och över 180 länder världen över har kunder som tar hjälp av företagets ledande Informations- och kommunikationsteknik. Med hjälp av sina produkter gör dem de möjligt för kommunikationsbranschen tillsammans med andra sektorer att göra bättre affärer, öka effektiviteten, förbättra användarupplevelsen och fånga nya möjligheter. Största delen av företagets samarbetspartner utgörs av Kina och Indien.

"Varje gång du öppnar din smartphone, varje gång du startar upp en app, varje gång du ringer ett telefonsamtal ansluter du till internet. Den anslutning är vad vi gör!"

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.