Systemutvecklare sökes till företag inom fordon i centrala Göteborg

Systemutvecklare sökes till företag inom fordon i centrala Göteborg

Är du nyexaminerad utvecklare som vill jobba mot fordonsindustrin inom en mängd olika uppdrag - pass på!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter hos vår kund kommer innefatta att du jobbar både som konsult mot några av de ledande företagen inom fordonsbranschen och utvecklingen av framför allt teknik för självkörande fordon (Autonomous Drive). Du kommer initialt få ta del av vår kunds utbildningspaket som snabbt skall ta dig på banan och kunna leda dig in i en spännande värld av utmaningar både internt och externt.

Du kommer bland annat få fördjupa dig i embeddedutveckling, fordonsarkitektur, sensorteknik och mycket mer! Därefter kommer du bli en del av det utvecklingsteam som jobbar med unika produkter bland andra skalbara bilplattformar, självkörande fordon och mycket mer. Det kommer sannerligen vara en mängd olika projekt i små och stora former på många intressanta företag!

Din profil

Krav:
  • Relevant utbildning (helst Civilingenjör inom elektronik)
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • C-programmering
  • Matlab-/ Simulink
  • Körkort B
Meriterande:
* JAVA samt Python

Vi ser gärna att du som person är driven och utåtriktad då det behövs i branschen du kommer att jobba i. Du vill framåt och ser lösningar istället för problem. Du tycker om att utveckla snarare än att konfigurera och kalibrera.
Vi ser gärna att du även gjort ditt examensarbete inom sensorteknik, radarteknik, lasermätning, batteri, drivlina eller något närliggande.

Villkor

Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående

Resor kan förekomma
Mer info
Kontaktperson Samuel Liljegren
Telefon 0723-003369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de mest välkända aktörerna inom teknikkonsultbolag-branschen och jobbar både med interna och externa projekt mot stora och välkända kunder. Inte nog med att de erbjuder konsulter och lösningar så utvecklar de även verktyg och spetskompetens-utbildningar för att ge både kunder och konsulter bättre insikt och bredare kunskap.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.