Systemtekniker sökes till växande företag inom transport och logistikbranschen!

Systemtekniker sökes till växande företag inom transport och logistikbranschen!

Vill du arbeta som systemtekniker och hjälpa stora företag inom logistikbranschen? Har du erfarenhet av Linux? Är du en strukturerad och organiserad person som drivs av att ständigt utvecklas? Sök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som systemtekniker kommer du få vara en del av SaaS devopsteam med fokus på operations. I arbetet så ingår det att medverka i utvecklingen av nya tjänster, standardisera och automatisera alla steg i driftsmiljöerna.
Det är ett utmanande arbete då branschen ständigt fortsätter att utvecklas.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Sätta upp och förbättra automatiserade driftsflöden
 • Migrera infrastruktur till nya teknologier
 • Daglig drift och proaktivt arbete av vår linuxmiljö
Din profil

Vi söker nu efter dig som vill vara en del av ett problemlösande team där laget är viktigare än jaget. Du är som person nyfiken och har ett genuint intresse för hantverktet. Du har ett driv och vilja att utvecklas och är noggrann samt ansvarstagande.

Utöver dessa personliga egenskaper ser vi att du har en högskoleutbildning IT, att du har kunskaper inom de olika databser och behärskar det engelska språket i både tal och skrift.
Det är viktigt att du har erfarenhet av Jenkins och Docker. Du har ett genuint intresse för programmering och driv att hela tiden lära dig mer. Som person är du öppen, kommunikativ och prestigelös.

Skallkrav:
 • Kunskap om nätverkskoncept ( DNS, TCP/IP)
 • Erfarenhet i Continuous Integration/Continuous Delivery
 • Erfarenhet i Docker, Jenkins
 • Grundläggande kunskaper i Svenska
 • Goda kunskaper i Engelska
Meriterande:
 • Kunskap om databaser(Mongo DB)
 • Erfarenhet i hårdvaru setup (Raspi, byggslavar servrar)
 • Koda
 • Kunskap om säkerhetskoncept
 • Erfarenhet av Kubernetes och AWS
Villkor

Placering: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Start: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Utvecklare, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund jobbar med heltäckande SaaS-lösnigar inom transport och logistikbrancshen. De leverar användarvänliga, smarta och robusta lösningar för att förbättra transport och logistikflöden med en tyngdpunkt av kunderna i Europa. Att hjälpa företag att effektivisera sina arbetssätt och processer, då genom utveckling och integrationsprojekt. De har tidigare blivit klassade som ett av Sveriges Gasellföretag av DI och arbetar med stora globala företag, med några av de större inom logistikbranschen just nu.

Det är ett mindre företag med mycket erfarenhet där gemenskapen är stark och kulturen prestigelös och familjär. Det är en självklarhet att alla hjälper varandra framåt. Att hitta på saker utöver arbetet är viktigt här och ni går bland annat på AW och kick-offer tillsammans. Dina kollegor kommer från olika bakgrunder där vissa är Juniora och vissa Seniora i sin erfarenhet, vilket är guld värt för dig som medarbetare för att kunna fortsätta utvecklas.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.