Systemförvaltare sökes till ledande företag inom dentalbranschen!

Systemförvaltare sökes till ledande företag inom dentalbranschen!

Är du en orädd person som älskar att framföra dina tankar och åsikter? Är struktur och koordinering något som ligger dig varmt om hjärtat? Har du kunskap inom IT-system? Då är den här tjänsten som klippt och skuren för dig!

Dina arbetsuppgifter

Din roll som systemförvaltare hos vår kund innebär att vara länken mellan systemägarna och produktionen. Vår kund använder sig av flera affärssystem och systemet du kommer vara ansvarig över kallas API PRO och fokuset kommer ligga i att utbilda, förbättra och förmedla din kunskap inom organisationen. Systemet blir du upplärd i på plats hos kunden. Initialt kommer du även att vara med och avveckla ett tidigare använt system tillsammans med en kollega.

Din profil

För att lyckas i rollen som systemförvaltare bör du ha mycket driv, en utåtriktad personlighet och ha intresset för att ständigt vilja utvecklas kompetensmässigt.

Skallkrav:
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom ett eller flera IT-system
Meriterande:
- Arbetslivserfarenhet eller relevant utbildning inom IT-branschen (med fokus på system)

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag där du som medarbetare har utmärkta möjligheter att utvecklas. De har en ledande position som världens största tillverkare av produkter och teknologier inom dentalområdet och är välkända inom dentalindustrin för deras engagemang i medarbetarnas professionella utveckling, en företagskultur som präglas av samarbete samt att de har en av de bredaste kliniska utbildnings-plattformarna i branschen. De har fantastiskt duktiga och kompetenta medarbetare över hela världen och vill erbjuda deras medarbetare en arbetsplats med de allra bästa förutsättningarna.

Under de senaste åren har vår kund uppmärksammats ett flertal gånger som en ledande arbetsgivare på den globala dentalmarknaden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.