Systemansvarig till välkänt fastighetsbolag

Systemansvarig till välkänt fastighetsbolag

Vill du arbeta i en utvecklingsorienterad IT-miljö där du får driva systemstödet med inriktning mot byggnation? Vi söker nu dig som är engagerad och kreativ med ett starkt intresse för system, utveckling och förbättringsarbete.


Dina arbetsuppgifter

I din roll som Systemansvarig till vår kund är ditt uppdrag att (efter din upplärning) ha ett övergripande ansvar för att driva utvecklingen och användningen av våra verksamhetssystem kopplat med fokus på system mot byggnation.

Mer precis sköter du samtlig systemadministration, prioriterar och beslutar om förbättringsåtgärder, samt inhämtar och sammanställer kravbild för anpassningar och nya funktioner. Du är en nyckelperson vid förändring av arbetssätt och hanteringar, samt ansvarar och planerar för löpande utbildning av användare.

Vid nybyggnation för fastigheter används flera system som ger stöd till våra projektledare, byggledare och övriga roller inom byggnation. Dessa system avser bland annat projektsystem, ritningssystem och byggkalkylsystem.

Du kommer att ingå i en grupp om 10 sammansvetsade kollegor, varav 5 systemansvariga där varje systemansvarig ansvarar för olika systemtyper.


Om företaget


Vår kund är ett framgångsrikt och växande företag som värnar om sina medarbetare. Dem bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter i Göteborg och Stockholm/Uppsala. I nära samarbete med staden arbetar dem för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka.

Dem erbjuder en arbetsplats med positivt arbetsklimat och trivsam arbetsmiljö där utveckling, respekt och engagemang är viktiga kärnvärden i vår företagskultur.


Din profil

Vi söker dig som med din nyfikenhet, driv och kreativitet vill hjälpa vår kund att bli ännu vassare.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning mot system/informativ eller liknande.
  • Körkort B
  • Flytande svenska & mycket god engelska
Meriterande:
  • Erfarenhet från Bygg- eller Fastighetsbranschen
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom IT
  • Erfarenhet från system som CAD/BIM

Om oss


Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 8–17
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.