Svensk Whiskey-tillverkare söker regionansvarig utesäljare i väst!

Svensk Whiskey-tillverkare söker regionansvarig utesäljare i väst!

Har du den där lilla extra känslan för hur man skapar långsiktiga kundrelationer? Föredrar du en tjänst där du får användning för ditt stort driv, engagemang och sociala kompetens? Vill du arbeta för Sveriges största Whiskytillverkare? Då har du hittat rätt!

Dina arbetsuppgifter

Som regionansvarig utesäljare för vår kund ligger ditt största fokus på fatförsäljningen till den privata sektorn. Du kommer att träffa potentiella fatkunder i olika sammanhang, ofta genom events och whiskeyprovningar som du själv har arrangerat. Täta uppföljningar förekommer med både marknadsavdelningen och försäljningschefen för Norden. I din introduktion kommer du att få all information du behöver om företaget, deras produkter och försäljningsprocesser samt den befintliga kundstocken. I arbetsuppgifterna ingår även att se till att dina kunder får sina fat levererade.

Viktigt att ta ställning till är att tjänsten innebär mycket kvälls- och helgarbete. Dock ansvarar du för att själv lägga upp dina arbetsveckor som du vill.

Din profil

Älskar du en kundfokuserad arbetsroll och dessutom har egenskaper som; självgående, driven, prestigelös och noggrann kommer du att lyckas som utesäljare hos vår kund.

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning i försäljning eller gastronomi
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Minst 1 års erfarenhet av försäljning inom alkoholhaltiga drycker, bar-eller restaurangmiljö
  • Körkort B
Meriterande:
  • Vana av att agera presentatör, hålla i större event och skapa goda relationer
  • Erfarenhet av att sälja konsumentprodukter, gärna från reglerade branscher
  • Drivit eget företag
Villkor

Startdatum: 7/1 - 2020
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Varierande arbetstider. Kvälls/helg-tider förekommer i tjänsten.
Omfattning: Heltid 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett svenskt 20-årigt Whiskydestilleri. Bruket kommer ursprungligen från det gamla järnbruket utanför Gävle. Idag finns huvudkontoret utanför Gävle men har mognadslager på flera platser runt om i landet och säljare utgår ifrån orterna Gävle, Stockholm, Göteborg samt Malmö.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.