Support, drift och automations tekniker sökes!

Support, drift och automations tekniker sökes!

Brinner du för IT och teknik samt dessutom gillar kundservice? Vill du arbeta på ett härligt företag med god gemenskap?

Dina arbetsuppgifter

Din roll kommer initialt börja i support där du kontrollerar kunders backuper både lokala som över cloud, för att senare även arbeta med drift av backup appliance servers hos kunder. Därefter även arbeta med samtliga system i vår backend.

Utöver detta är det automatisering som gäller. Initialt via powershell för att hjälpa till att automatisera vår plattform. Vidare förväntas du att utforska och testa olika cloud lösningar och automatisering.

Arbetstiden är vardagar 08:00-17:00 på vår kunds kontor i Mölndal. Det kan även förekommer resor till vår kunds Stockholmskontor för att ibland arbeta med kollegor där under ett par dagar.

Din profil

Skallkrav
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Relevant utbildning alternativt motsvarande erfarenhet med inom IT
  • Arbetslivserfarenhet av supportarbete eller drift inom IT sedan tidigare som gör att du känner dig bekväm med grundläggande administration av Windows Servers i nätverk
Meriterade
  • Körkort
  • Kunskaper i powershell, backup & restore, VMware, samt Linux
Vi tror att du är en problemlösare av rang som gillar att jobba såväl självständigt som i team. Som person är du flexibel, stresstålig och känner dig bekväm i din kontakt med människor. Noggrannhet och ansvarskännande är andra önskvärda egenskaper som krävs för arbetet. Vidare har du förståelse för vikten av en god kundrelation och kan samtidigt värdera företagets behov av effektivt och kvalitetssäkert arbete.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg

Vi hanterar ansökningar löpande, tveka inte ansök redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar skräddarsydda tjänster för skydd av digital information. De använder sig av marknadsledande mjuk och hårdvaror för att kunna leverera de bästa lösningarna. Vår kund har en lösning för alla och de anpassar helt efter kunders specifika situation och konfiguration. På kontoret är det högt i tak och en härlig stämning där alla arbetat mot gemensamma mål.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.