Strukturerad och serviceinriktad administratör sökes!

Strukturerad och serviceinriktad administratör sökes!

Trivs med stor variation i arbetet och vill du arbeta på en nytänkande arbetsplats med härliga kollegor? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Här finns möjlighet för dig som letar efter ett tryggt och långsiktigt arbete. I denna tjänst får du möjligheten att växa i rollen och vara med och ge förslag på förbättringar och nya idéer. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega där ni har en vardag med varierande arbetsuppgifter där en dag inte är den andra lik.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Introduktioner för nyanställda, både på svenska och engelska
  • Diverse kontorsadministration
  • Inköp och beställningar av material
  • Ta emot besökare och vara ansiktet utåt
  • Hjälpa medarbetare vid frågor
Din profil

Vid denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dig som person. Vi söker efter dig som har en mycket god struktur i ditt arbete, är flexibel och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du arbetar serviceinriktat, är bra på att bemöta människor och lägger stor vikt vid relationer. Vidare har du god energi, ett stort driv och initiativförmåga. Du är bra på att arbeta i team och samarbeta samtidigt som du är självgående och tycker om att ta eget ansvar.

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom ekonomi, administration, beteendevetare eller motsvarade
  • Något eller några års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Mycket god datorvana
Meriterande:
- Körkort B

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom systemutveckling, systemintegration och systemsäkerhet. Det är ett högteknologiskt företag som har internationella karriärmöjligheter och jobbar inom flera branscher. De åtar sig stora och spännande uppdrag både ute hos deras kunder och inhouse i egna trevliga lokaler på Lindholmen där de är ca 300 anställda. Kontoret har en varm och välkomnande stämning med mycket aktiviteter för de anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.