Strategisk inköpare sökes till Saab!

Strategisk inköpare sökes till Saab!

Är din ambition att få jobba på ett stort globalt företag? Har du en högskoleexamen inom inköp/strategi eller arbetslivserfarenhet av strategiskt inköp? Är du en strukturerad, lösningsorienterad och positiv som person? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som strategiska inköpare hos Saab kommer du att tillhöra affärsområdet Surveillance. Din uppgift är att ansvara för inköpen för tre delområden, Metall working parts, Chemicals och Non-Metallic products. Du kommer att koordinera arbetsuppgifter, säkerställa att processer och leverantörer är kvalificerade, driva kontinuerlig och proaktivt arbete för att säkerställa kvalitet och leveransprecision över tid samt fungera som Supply Managements representant mot konstruktion i frågor rörande ytbehandlingar och kemi. I rollen ingår det mycket kontakt med kunder och leverantörer och du kommer även att besöka leverantörerna.

Din profil

För att lyckas i rollen som strategisk inköpare hos Saab gäller det att du är ordningsam, positiv och gillar att ta egna initiativ. Föredrar du dessutom en arbetsmiljö där problem av olika slag uppkommer dagligen och där du får chansen att använda dig av din problemlösningsförmåga är du redan där mycket kvalificerad för rollen.

Skallkrav:
  • Svenskt medborgarskap
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Som lägst högskoleutbildning inom inköp/strategi alternativt 2-3 års erfarenhet av strategiskt inköp
Meriterande:
  • Körkort B
  • Erfarenhet av ytbehandling/mekanik
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande område
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 17 400 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.