Social Elektronikkonstruktör till Göteborg!

Social Elektronikkonstruktör till Göteborg!

Är du utbildad Elingenjör och vill in i ett snabbt växande företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Elektronikkonstruktör hos vår kund kommer du vara ansiktet utåt till företagets kunder. Din roll är att träffa kunder, tolka deras krav, anpassa produkterna efter dessa krav, anpassa och skriva mjukvaran till kundens önskan samt konstruera och bygga elektroniska installationer. Produkten du kommer att implemendera är litiumbatterier som kan variera från 24V upp till 400v med kapaciteter från 1000ah och uppåt. Dessa batterier leverarar företaget till bland annat bilar, bussar och diverse maskiner inom industrimiljön.

Att endast få vara en bricka i spelet kommer inte att var din roll då du ständigt kommer få vara med och innovera, förbättra och utveckla företaget, dess produkter samt deras kundsamarbeten.

Din profil

Vi söker dig som med sitt stora intresse för teknik och människor vill hjälpa till att driva och utveckla företaget, dess produkter samt kundrelationer ytterligare.

Skallkrav:
  • Relevant utbildning inom elektronikkonstruktion eller annan teknisk utbildning
  • Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Masterutbildning inom elektronikkonstruktion eller liknande
  • Svenska i tal och skrift
  • Förståelse för litiumbatterier
Villkor

Startdatum: Flexibelt
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider med flex
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta internationella företag specialiseras sig på en unik litiumbatteriteknik med hög- prestanda, säkerhet och framförallt; en stor flexibilitet.

På grund av den enkla men effektiva tekniken som ligger i att tillverka ihopkopplingsbara batterier för att på så sätt alltid kunna anpassa produkterna efter kundens önskemål behöver inte företaget lägga pengar på långa och dyra utvecklingsprojekt. Detta leder till en snabbare leveransprocess samt ett billigare pris till kunden.

Hur systemet fungerar är att ett antal standardiserade moduler (BRIX), där alla har en cellspänning på 3,7 V kopplas ihop för att tillsammans bilda ett komplett system med en eBRIX (Battery management System) som tillsammans kan integrera systemet med olika applikationer.

Bolaget bildades 1984 och har idag över 300 anställda där 150 av dessa är stationerade i Sverige medan resten finns utspridda i Nordamerika, Asien och delar av Europa. Även om företaget i sig är stort kommer du jobba närmast dina 15 kollegor på göteborgskontoret.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.