Snickare i Göteborgsområdet sökes!

Snickare i Göteborgsområdet sökes!

Har du en utbildning inom bygg och känner dig redo för arbetslivet som snickare? Eller har du tidigare erfarenhet men vill få möjlighet till utveckling? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som snickare hos vår kund kommer ditt arbete bestå av vanliga förekommande arbetsuppgifter som en snickare har. Du kommer att bli tilldelad olika projekt där man jobbar tillsammans med sina kollegor. Arbetet innefattar allt ifrån renoveringar av hus/lägenheter till alldagligt snickeri. Man jobbar i team om minst två personer och på varje arbetsplats finns en projektledare/chef som kommer ge instruktioner om vilka uppgifter som skall utföras. Som lärling har man en handledare på plats som ser till att jobbet blir ordentligt utfört!

Din profil

Som person är du social, utåtriktad och gillar att arbeta i grupp. Här krävs det att man uppskattar variation i det dagliga arbetet och besitter förmågan att arbeta under stressiga perioder.

Skallkrav:
  • Snickarlärling med baskunskaper
  • B-körkort
Det anses meriterande med desto mindre lärlingstimmar kvar som möjligt.

Villkor

Arbetstider: 06.45-16.00
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Start: Omgående
Mer info
Kontaktperson Anna Kaiser
Telefon 0722-100 369
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som har funnits i 30 år och håller på att expandera sin verksamhet. Det är ett familjärt företag som ser sig själva som totalentreprenörer. Företaget specialiserar sig på att arbeta inom områden som husbyggen, renovering och storbyggen. Mer info om företaget får du vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.