Skicklig Java-utvecklare till Göteborg sökes!

Skicklig Java-utvecklare till Göteborg sökes!

Är du grym på Java och vill kunna påverka ditt egna arbete?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som är en riktigt skicklig Java-utvecklare. Företaget arbetar med continous delivery, AWS molntjänster, microtjänster, Java och det mesta som hör därtill. Du kommer att få möjlighet att delta i alla stegen i utvecklingsprocessen, från att diskutera lösningen med kund och andra intressenter till att ta ansvar för att underhålla slutprodukten i produktion. Du kommer få möjlighet att jobba med många skickliga kollegor, i en global miljö som skapar stora möjligheter både på det professionella och det personliga planet.

Din profil

Du är en skicklig Java-utvecklare som gillar att ta del av det senaste inom systemutveckling. Du är en lagspelare som även kan driva saker framåt. Du mår bra av att ständigt utvecklas och utmana dig själv i det du gör.

Vi ser självklart att du har en relevant utbildning, något års erfarenhet från JAVA och arbetstillstånd i Sverige.

Villkor

Placeringsort: Göteborg
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har branschens bredaste kundutbud när det gäller lösningar för uppkopplad teknik för lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner. De tjänster företaget utvecklar finns inom många områden men kan till exempel vara system för optimera lastbilars miljöpåverkan och säkerhetsnivå. Det kan också vara mjukvara för anläggningsmaskiner som kommunicerar med varandra på en byggnadsarbetsplats.

En mer genomgående presentation av företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.