Självgående CNC-operatör till växande företag

Självgående CNC-operatör till växande företag

Är du en erfaren CNC-operatör som gillar att arbeta med frihet under ansvar? Är du initiativrik och vill ha möjligheten att kunna visa framfötterna? Sök då tjänsten redan idag.

Dina arbetsuppgifter

Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor, här kommer du att tillverka prototyper till företagets kunder. Eftersom vår kund har en mängd olika maskiner får du chansen att efter kunskap byta maskin och får på så sätt en varierande och rolig arbetsplats. Du kommer att arbeta i styrsystemet Heidenhain där du kommer att programmera olika delar och bitar i fräs och svarvmaskiner från design och ritning till färdig bit. Under första tiden får du både upplärning av din maskin och en grundlig introduktion av arbetsplatsen för att komma in i rollen.

Din profil

Skallkrav:

Utbildad CNC-Operatör
Erfarenhet som CNC-operatör
Kunna programmeringsspråket Heidenhain(styrsystem).
Svenska

Meriterande:
Fräsa och svarva manuellt

Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och även att du sedan tidigare har erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med programmeringsspråket Heidenhain och du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska.

Som person är du självgående, initiativrik och vill lära dig nya saker.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Västra Frölunda, Göteborg
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett litet företag baserat på erfarna och kunniga medarbetare. Dem har dessutom ett omfattande kontaktnät med samarbetspartners, såväl enskilda konsulter som större bolag. Deras specialitet är att hjälpa kunden från idé till färdig maskin, men dem gör också delmoment i den kedjan.

Idé > Koncept > Konstruktion > Tillverkning > Montage/Installation > CE-märkning > Service

På deras resa sedan 60-talet har dem skaffat sig mängder av erfarenhet, men också ödmjukhet. Dem vet vad dem klarar av, men även vad dem inte klarar av. Alltså tar dem endast uppdrag som passar deras resurser och kunnande. Därför vågar de påstå att de håller det dem lovar.

Vår kund sitter i fräscha och stora lokaler i Västra Frölunda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.