Servicetekniker till växande bolag i Göteborg!

Servicetekniker till växande bolag i Göteborg!

Vill du jobba för ett växande företag som är proffs på att hjälpa sina kunder med att få en hög produktionseffektivitet och ökad lönsamhet?
Sök idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos vår kund kommer du bland annat att:
  • Hjälpa leveransteamet med att säkra upp kundens behov
  • Skapa licenser till företag och dess användare
  • Konfigurera programvara
  • Förarbetet innan programmet levereras till kunderna
Du kommer jobba i en Windows IIS miljö.

Din profil

I rollen som servicetekniker ser vi att du har stor nyfikenhet för problemlösning och gillar att sätta kunderna i fokus. Utöver det ser vi att du är en person med en öppen och ärlig attityd som drivs av att ständigt leverera hög kvalité.

Skallkrav:
  • IT/Teknik utbildning
  • Grundläggande kunskap om servrar och förståelse hur dem kommunicerar med varandra
Meriterande:
- Tidigare arbetslivserfarenhet som IT-tekniker

Villkor

Arbetstider: 08.00-17.00
Omfattning: Heltid
Ort: Göteborg
Start: Omgående

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Amanda Rydin
Telefon 076-186 12 33
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett Göteborgsbaserat mjukvaruföretag med en egenutvecklad produkt, som används av tillverkande företag som fokuserar på hög produktionseffektivitet och ökad lönsamhet. Förutom programvaran erbjuds tjänster för att hjälpa kunder att uppnå den fulla potentialen av programvaran. Det handlar ofta om coaching tjänster på olika sätt för att mogna i sitt förbättringsarbete.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.