Servicetekniker till välkänt företag sökes!

Servicetekniker till välkänt företag sökes!

Letar du eller någon du känner efter ett tillfälligt arbete under sommaren? Är du en person som gillar att arbeta praktiskt och vill få erfarenhet av rollen som Servicetekniker? Sök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund har behov av en person som vill arbeta som Servicetekniker under fem veckor i sommar. Du kommer tillsammans med en mer erfaren kollega att utföra service och underhåll på portar. Det kan bland annat röra sig om att byta kugghjul, remmar, kolla hydraulik och göra felsökningar. Då en del av arbetet kan vara tungt är man alltid två som arbetar tillsammans, vilket också ger möjlighet att ställa frågor och diskutera problem. Ni får er order på en surfplatta med en tillhörande checklista som ni sedan följer.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta praktiskt och anser dig själv vara händig. Vi tror att du har ett stort intresse för problemlösning och tycker om att arbeta i ett högt tempo tillsammans med andra. Då du arbetar ute hos kunder är det också viktigt att du är social, noggrann och flexibel.

Skallkrav:
  • Körkort B
  • Rent belastningsregister
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av el via studier eller arbete
  • Truckkort
  • Liftkort
Villkor

Omfattning: Vecka 28-32
Placering: Göteborg
Start: 9 Juli

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt företag som har ett brett utbud av produkter och tjänster och vill erbjuda sina kunder helhetslösningar inom automatiska entré- och portlösningar. De erbjuder support och rådgivning genom hela byggprocessen samt underhåll och modernisering för fortsatt drift av verksamheten.
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

För denna tjänst kommer du under din tid vara anställd av oss på Framtiden.