Servicetekniker till familjärt företag sökes!

Servicetekniker till familjärt företag sökes!

Är du intresserad av att fortsätta din karriär som servicetekniker i ett företag som har stort fokus på kundnöjdhet och kvalitet i en miljö med goda och nära kundrelationer? Har du tidigare erfarenhet av service och reparation inom storköksbranschen och vill fortsätta utvecklas? Läs då mer om tjänsten i annonsen nedan och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker hos vår kund kommer du i huvudsak att arbeta med installationer och service av disk- & tvättmaskiner samt kaffemaskiner. Arbetet innefattar många delar, bland annat kommer du att arbeta med reparationer av olika maskiner, förebyggande service samt grundläggande service som innebär att du inspekterar och uppdaterar maskinerna med nya delar. När du är ute hos kund utgår du ifrån ett serviceprotokoll och varje service brukar ta ungefär 30 minuter att genomföra. Du kommer att rapportera in ditt arbete till företagets servicechef och inledningsvis är det servicechefen som hjälper dig med de situationer som det dyker upp frågor kring.

För den här tjänsten är det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta med att serva maskiner, men framför allt att du trivs i en roll där du arbetar med nära kundrelationer. För vår kund är det viktigt att du ser dig själv som en person som har ett kundansvar, som servicetekniker blir du företagets ansikte ut mot kund.

Din profil

Vi letar efter dig som vill leverera en serviceupplevelse utöver det vanliga till kund, något du gör genom ett gott humör och en professionell leverans. Vi tror att du har ett intresse för teknik och att du är lösningsorienterad, du kanske till och med drivs av att få vara en problemlösare. Då helgjour kommer att vara en del av arbetet så småningom är det också viktigt att du kan tänka dig att hjälpa till med detta.

Skallkrav
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • 2 års arbetslivserfarenhet inom storköksbranschen alternativt inom kaffemaskiner med reparation eller service
Meriterande
- Utbildning inom el eller VVS

Villkor

Startdatum: enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider 08:00-17:00

Ansökningar behandlas löpande, ta chansen och ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Mirjam Kjellberg
Telefon 0722176606
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund arbetar som leverantör av produkter, system och service för disk och rengöring och nytt för företaget är att de nu har utökat sitt utbud med kaffe och kaffemaskiner. Företagets styrka ligger i deras personliga service där de fokuserar på både kvalitet, mjuka värden, tillgänglighet och säkra leveranser till sina kunder.

För att tillgodose alla kunders behov har vi idag blivit en specialgrossist och täcker de flesta behoven av Kemikalier, förbrukningsartiklar, Cateringsortiment och teknisk service för restauranger och storkök. De är idag 10 anställda och placerade i Göteborg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.