Servicetekniker till attraktivt företag verksamma inom lyftmaskiner!

Servicetekniker till attraktivt företag verksamma inom lyftmaskiner!

Har du en bakgrund inom fordonsmekanik eller likvärdigt? Vill du utvecklas tillsammans med ett välkänt, etablerat företag som specialiserar sig inom lyftmaskiner? Då kan du vara den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker så arbetar du i huvudsak med service och reparationer av lyftmaskinerna som inkommer till företagets depå. Detta görs genom att följa en framtagen checklista och säkerställa att maskinen uppfyller alla krav. Om det framkommer någon brist, så är det ditt ansvar att åtgärda detta. Inledningsvis så kommer du arbeta med något mindre maskiner i samråd med en mer erfaren kollega för att lära dig företagets processer och tillvägagångsätt. När du blivit varm i kläderna så får du självständigt ta dig an större maskiner och uppdrag, samt i vissa mån åka ut på fältet i Göteborgsområdet för reparationer.

Din profil

Skallkrav:
  • Längst gymnasieutbildning inom: Fordonsmekanik, energi, industri eller likvärdigt
  • Svenska och engelska
  • B-körkort
Meriterande:
  • Utbildad i: Heta arbeten, Arbete på väg samt Säkra lyft
  • Erfarenhet av liknande roll
  • Truckkort
Vi söker dig med hög arbetsmoral som är driven och ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Vi tror att du är en ordningsam och lösningsorienterad person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du är flexibel samt har en förmåga att kunna se och prioritera dina arbetsuppgifter.

Villkor

Start: Prel höst - 20.
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-05-05
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! På grund av semestertider kan återkoppling i processen dröja längre än normalt, tack för förståelse!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 aug 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är specialister inom lyftmaskiner till bygg- och industrisektorn, med rikstäckande verksamhet över hela Sverige. Sedan starten på slutet av 80-talet så har bolaget byggt upp en stor erfarenhet och teknisk kompetens nationellt. På den aktuella depån i Göteborg så arbetar ett 10-tal medarbetare i olika roller. Här råder en familjär stämning där du som medarbetare och din personliga utveckling sätts i fokus. Detta är arbetsplatsen för dig som söker en stabil, pålitligt bolag verksamma inom lyftmaskiner, där du erbjuds stort kompetensutbyte. Mer information om bolaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.