Servicetekniker sökes

Servicetekniker sökes

Har du en utbildning på gymnasienivå som bilmekaniker, elektriker eller en annan teknisk utildning och vill arbeta med reparation och underhåll av maskiner? Då är du den vi söker.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att reparera och underhålla bandmaskiner, virkespressar och sträckfilsmaskiner för vår kunds avtals och icke avtalskunder. Reparationerna sker oftast manuellt men i vissa fall kan felsökningar även ske via dator.
Du kommer att utgå från ditt hem och ha Göteborg med omnejd som arbetsplats då du kommer åka ut till de kunder som behöver reparation och underhåll av sina maskiner. Ungefär 4-6 gånger i månaden kommer du att övernatta på annan ort. Huvudkontoret är i Stockholm och det är dem som fördelar uppdragen åt dig.
Upplärningen kommer ske genom att få gå bredvid en erfaren servicetekniker, detta kommer ske på en annan ort än Göteborg.

Din profil

Skallkrav
  • Körkort
  • Svenska och engelska
  • Gymnasieutbildning/Yh-utbildning - teknisk, bilmekaniker, elektriker eller liknande
Meriterande:
* Kunskaper om El

Personliga egenskaper och beteenden:
  • Du är ansiktet utåt åt företaget
  • Serviceminded
  • Stresstålig
  • Kan hantera kunder
  • Kan arbeta enskilt
För att passa in i rollen som servicetekniker ser vi att du har körkort. Då många manualer är på engelska behöver du kunna läsa och förstå dem. Du har gått en gymnasieutbildning eller en yh-utbildning med inriktning teknik, bilmekaniker, elektriker eller liknande. Det är meriterande men inte ett krav att ha tidigare kunskaper om el.
Som person är du serviceminded och stresstålig. Du är också bra på att hantera kunder och kan arbeta enskilt.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Göteborg med omnejd, du kommer att utgå från hemmet
Arbetstider: 8-16:45
Lön: Efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 072-214 05 74
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 juli (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en internationell koncern som erbjuder ett av marknadens bredaste och mest kvalificerade produktsortiment inom stål- och plastbandning, sträckfilmning, tape- och märkutrustning.
Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner och material för att ge ett heltäckande program för märkning, transport- och skyddsemballering. De skräddarsyr totallösningar för alla behov.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.