Servicetekniker sökes till företag inom bygg-, anläggnings- och installationsindustrin!

Servicetekniker sökes till företag inom bygg-, anläggnings- och installationsindustrin!

Är du en go och glad prick som har en positiv inställning till det mesta? Har du ett tekniskt intresse och älskar att jobba "hands-on"? Har du järnkoll på hur ett el-schema fungerar? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos vår kund kommer du att fokusera på att felsöka och reparera elhissar på byggen, men även sköta en del underhåll av dem. I arbetsuppgifterna angår även att smörja och göra iordning hissarna innan och efter användning samt 1 gång i månaden kontrollera dem ute på bygget. Under introduktionen kommer du att få en grundlig genomgång om hur företaget verkar och på så sätt lära känna organisationen. Introduktionen sker på deras Malmö-kontor (måndag-torsdag) så bered dig på att behöva lämna hemmet under dina första 3 veckor. Hos vår kund kommer du bli tilldelad en servicebil och kan utgå ifrån hemmet för att göra det så smidigt för dig som möjligt. Byggena ligger i Göteborg med omnejd.

I dagsläget arbetar en person med liknande uppgifter i Göteborg och fokuserar mest på underhållsbiten så ditt fokus kommer att ligga på felsökning och reparation.

Din profil

Vi söker dig som är social, framåt och stresstålig. Du ska ha ett intresse för maskiner och teknik samt har ett serviceinriktat tänk. På sikt har du möjligheten till att bli arbetsledare/servicechef och därför krävs även att du är driven och ansvarstagande.

Skallkrav:
  • Arbetslivserfarenhet av att ha jobbat med el-scheman
  • Svenska och engelska i tal
  • Körkort B
Meriterande:
  • Utbildning inom el, som lägst på gymnasienivå
  • Truckkort
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07:00-16:00
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund riktar sig mot bygg-, anläggnings- och installationsindustrin och med kunden i fokus skapar de möjligheter för uppdrag som kräver teknisk kvalificering och specialutrustning. De levererar bygghissar, liftar och klätterplattformar till byggen.

Mer information om kunden ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.