Servicetekniker inom ventilation till Kungälv!

Servicetekniker inom ventilation till Kungälv!

Är du en Servicetekniker inom ventilation med ambitionen att ta nästa steg i karriären? Då kan du vara rätt person för oss!

Dina arbetsuppgifter

I ditt nya spännande jobb som Servicetekniker har du en flexibel och självgående roll med mycket eget ansvar. Dina huvuduppgifter består i att underhålla, felsöka, reparera och i viss mån byta ut befintliga ventilationsanläggningar. Förutom den tekniska biten i ditt uppdrag ingår även en hel del kundkontakt samt viss administration.

Även om du utgår från ditt kontor i Kungälv är det hos kunderna du arbetar. Kunder som ofta befinner sig runt om i närområdet men också i andra närliggande orter som exempelvis Göteborg. Ute hos kund kan arbetsuppgifterna exempelvis innebära reparation av fläktar, koppling av rör, aggregatbyte samt filterbyte. Dina kunder kommer båda att bestå av privatpersoner samt företag.

Till en början kommer du att tillhandahållas en extensiv introduktion där du förutom att få lära dig mer om verksamheten också kommer att få åka ut med kollegor för att så småningom bli självgående.

Din profil

Vi söker dig som med sin ventilationserfarenhet, ansvarstagande och stora kundfokus kan hjälpa företaget att utvecklas ytterligare.

Skallkrav:
  • 1-2 års erfarenhet från ventilationsarbete
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort B
  • Kunskap om ritningsläsning
Starkt meriterande:
- Erfarenhet/kunskap av El

Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Kungälv
Arbetstider: 7:00-16:00
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i stora delar av Sverige men också i Norge och Finland. Företaget har en omsättning om strax över 8 miljarder kronor och består totalt sett av 5700 samansvetsade kollegor.

Vad företaget specialiserar sig på är att utforma, installera och underhålla tekniska system för luft, vatten och energi. Visionen är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas.

"Säkerhet kommer alltid först" är vår kunds viktigaste värdeord och präglar hela organisationen. Detta för att du aldrig ska behöva utsätta dig för risker och istället ska känna dig säker på jobbet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att möjligtvis gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.