Servicetekniker inom marinbranschen

Servicetekniker inom marinbranschen

Har du läst inriktning av teknik på gymnasiet? Tycker du också att det är roligt att arbeta praktiskt? Är du serviceinriktad och social? Toppen! Då är du vad vi söker.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som servicetekniker kommer du utföra service av räddningsutrustning, så som livflottar, evakueringssystem, flytvästar och överlevnadsdräkter. Du kommer även att arbeta med installation av räddningsutrustning ombord på fartyg och hjälpa till där det behövs. Arbetet är fysiskt krävande och kan ibland utföras på hög höjd, så det krävs lite pannben i rollen som servicetekniker.

Inledningsvis kommer du få gå en introduktion hos företaget där du får gå bredvid kollegor och lära dig vad arbetet handlar om och hur det ska utföras. Möjlighet att utvecklas i din roll är stor.

Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasienyvå inom teknikprogram. Ex. industriteknik eller marinteknik.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • God datorvana
  • B-körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet av den marina branschen
  • Truckbehörighet (standard truckkort)
Vi ser gärna att du är en flexibel och serviceinriktad person som trivs att arbeta såväl i team som självständigt. Att du har ett intresse för teknik och kanske tycker om att meka är såklart ett stort plus.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson
Kristin Grön
072-247 40 01
Kristin.gron@framtiden.com

Anställningsomfattning: Heltid, Tillsvidare
Tjänstgöringsort: Göteborg
Publiceringsdatum
2018-11-19
Mer info
Kontaktperson Kristin Grön
Telefon 0722474001
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds uppdrag är tydligt. De är engagerade i att skydda och rädda liv över hela världen. Detta görs genom kontinuerliga innovationer inom service, säkerhetsutrustning och såklart utbildningar. Med rätt människa på rätt plats ska de tillsammans uppnå en säkrare värld.

I Göteborg har bolaget funnits i ca 5 år och är idag 12 personer som arbetar aktivt. Deras kunder är främst statliga förvaltningar och rederier.

På Framtiden kommer du att arbeta i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges snabbast växande bemanningsföretag samt Sveriges fjärde snabbast växande företag. Det är med glädje vi även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi blev 2016/17 utsedda till National Champion i European Business Awards (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges tredje bästa arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag 2013, 2017/18.

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas samt göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.

Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!
Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?
Välkommen med din ansökan!