Säljande IT-tekniker till spännande företag i Göteborg

Framtiden · Data & IT · 20 okt

Om jobbet

Har du ett stort intresse för IT och teknik och vill ha ett arbete där du får ta nytta av dina kunskaper samtidigt som du kan ha en social och utmanande roll som säljare?
Vi söker nu för kunds räkning en person som skall arbeta med support och sälj inom IT och teknik till ett spännande företag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter

Företaget arbetar med leverans av olika typer av IT-tjänster. Det kan vara installation av nya system, nätverk eller hårdvaruprodukter som skrivare eller datorer. Det kan också vara nya applikationer som skall införas eller effektiviseras eller en förfrågan om att få en ny webbportal. Du kommer sitta i en varierad roll som säljare och med support och hantera detta och som säljare kommer du aktivt jobba med försäljning mot befintliga och nya kunder. Du sköter hela processen från kontakt, möten till affär. I supportrollen kommer du ta emot ärenden via telefon och mail från redan befintliga kunder som köpt företagets tjänster och hjälpa de med drift av produkter eller lösa andra IT-relaterade uppgifter. Det är ett varierat jobb där den ena dag inte är den andra lik. Vissa veckor kan det vara full fokus på support då kunderna ringer och behöver din hjälp, vissa veckor innebär telefonsamtal och möten för att skaffa fler kunder.

Tjänsten erbjuder dig:
 • En varierad roll som IT-support och säljare
 • Möjlighet att komma in i ett växande bolag
 • Flexibelt arbete
 • Kundkontakt och driva hela processen själv från behov till leverans av ny IT-lösning för kund
Din profil

Skallkrav:
 • Bred kunskap av IT och teknik så som servrar, nätverk, installation och hårdvara
 • B-körkort
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Genuint intresse för IT
Meriterande:
 • Kunskap om företags-IT med domäner och system
 • Kunskap om Windows 7/8/10
 • Egen bil
Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap av IT och teknik och som även vill arbeta i en social roll som säljare. Du skall som person vara flexibel då dagarna kan se väldigt olika ut, samt att du kommer träffa på olika typer av kunder med olika behov. Du skall även vara självdrivande och brinna för att komma med nya IT-relaterade idéer och lösningar till både kunder och företaget. Det här är ett perfekt jobb för dig som är i början av karriären och vill ta saken i egna händer och forma ditt arbete till det du vill.

Vi lägger stor vikt vid personlighet!

Villkor

Ort: Göteborg, Mölndal
Arbetstider: 8-17
Start: Oktober/november
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Försäljning
Underkategori
Support
Kontakt

Ring Emma Johansson, 0723063800

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 okt

Om företaget

Vår kund är ett nystartat företag som levererar och erbjuder olika typer av IT-tjänster. Installation och implantation av nya produkter som nätverk, system och skrivare. Företaget sköter även driften av många produkter hos sina kunder och agerar som en extern IT-avdelning.

De vänder sig till bolag som själva inte har en IT-avdelningen men behöver samma hjälp och utveckling kring IT och teknik som stora företag som har specialiserade personer på plats.

Idag finns en fast anställd på företaget men de har inlett ett samarbeta med ett annat bolag som är verksamma inom kontorsmaskiner, produktionsmaskiner och mjukvaror. De har kontor på flertal orter runt om i Sverige och säljer vår kunds tjänster.

De håller till i trevliga lokaler i Mölndal.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.