Rörkonstruktör sökes till ledande konsultföretag!

Rörkonstruktör sökes till ledande konsultföretag!

Har du goda AutoCAD-kunskaper och en utbildningsbakgrund från maskin, mekanik eller bygg (mot installation)? Har du ett naturligt driv och gillar att samarbeta i team? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som rörkonstruktör hos vår kund kommer du som konsult att ingå i olika projekt. Många av vår kunds kunder är kommunala vatten- och avloppsanläggningar. Vår kund är specialiserade på det och använder sig av sina utredningsingenjörer för att lokalisera specifika problem hos anläggningarna och ditt ansvarsområde kommer vara att projektera vidare på en ny lösning.

Din profil

För att trivas i rollen som rörkonstruktör hos vår kund bör du förutom att tycka om konstruktion, även vara kommunikativ, målinriktad samt ha en strävan efter att utvecklas inom ditt yrke. Vi söker i första hand efter en person som har cirka 1-2 års erfarenhet inom området eller dig som är nyexaminerad från en YH-utbildning inom rörkonstruktion och som har erfarenhet av att jobba inom kemi-, papper- och massa industrin eller VA-teknik.

Skallkrav:
  • Kunskaper i AutoCAD
  • Eftergymnasial utbildning inom maskin, mekanik eller bygg (mot installation)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
- Kunskaper inom E3D, Plant 3D eller PDMS Draft

Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa erbjuder de sina kunder rätt kompentens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år och är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur.

Mer information om vår kund fås vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.