Provningsingenjör till globalt teknologibolag!

Provningsingenjör till globalt teknologibolag!

Är du en person som ser dig själv som driftig, gillar att arbeta med praktiskt arbete och är kommunikativ? Ligger ditt intresse i att utföra olika typer av tester och mekanisk provning? Vill du arbeta på ett internationellt teknologibolag där den anställdas välmående alltid kommer först? Sök då tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som testingenjör hos vår familjekära kund kommer du initialt att arbeta inhouse i cirka 1 månad för att lära känna organisationen. På sikt jobbar du 100 % ute hos kund där du arbetar med mekanisk provning med lite hydralikinslag. Det du framförallt kommer att fokusera på är olika typer av utmattningsprover som man gör på fordonskomponenter och fordonsubsystem. Exempel på dessa komponenter kan vara allt från växelspak till en balk, ganska brett helt enkelt. Oftast går arbetsmomentet ut på att man är med och bygger upp testriggarna ute i labbet och därefter utför man själva provningsarbetet. Därav är det en stor fördel om du är praktiskt lagd och tycker om att vara "hands on". Systemet/mjukvaran som används för att prova är något man får lära sig på plats och heter "MTS-FlexTest" samt "RPC prov".

Din profil

Vi söker dig som är driven, kommunikativ och gillar praktiskt arbete. I rollen krävs även en problemlösningsförmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Skallkrav:
  • Utbildning inom mekatronik, elektro, maskin, marinteknik eller liknande
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Ha kännedom om vad en töjningsgivare
  • Erfarenhet av bearbetande maskin
  • Erfarenhet inom hydraulik och riggtestning
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ingår i en stor koncern - ett globalt teknologibolag med cirka 10.00 anställda och finns i dagsläget i 30 länder. Sveriges huvudkontor ligger i Göteborg med över 170 tekniska ingenjörer fördelade på fem sektorer; fordon, energi, industri, medicin och sjöfart. Med stor kunskap och erfarenhet utvecklar vår kund framtida teknik. Viktigt för företaget är att skapa en familjekänsla och självklart står du som medarbetare och ditt välmående i fokus.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas tav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.