Provningsingenjör till fordonsindustrin!

Provningsingenjör till fordonsindustrin!

Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig!

Vi söker nu för kunds räkning en provningsingenjör som skall prova och utvärdera komponenter och system för klimat i fordon!

Dina arbetsuppgifter

Dina uppgifter innebär att du skall prova, analysera och utföra olika typer av klimatsituationer för fordonsdelar för att kunna rapportera handfast information om vad som behövs förbättras/förändras i fordon för att de skall klara av olika typer av klimat.

Du optimerar ett komplett system för kyl- respektive värmeprestanda för kupé och eventuellt batterisystem vid olika omgivningstemperaturer. Många faktorer har inverkan som skall inkluderas för att göra en så säkerställd slutsats och rapport som möjligt. Till exempel värmare, AC, kompressor, kondensor, inbyggda system och hårdvara.

Du sitter mestadels i labbmiljö både in house och ute hos kund.

Din profil

Skallkrav
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom maskinteknik, mekatronik, teknisk fysik eller liknande
  • Praktiskt lagd
  • Intresse och eventuellt kunskap av fordon
  • Tal och skrift i Svenska och Engelska
Meriterande
  • Examensarbete relaterat till yrket eller mot fordonsbranschen
  • Kunskap eller kännedom av CAN, CANoe, INCA, Vektor
  • Körkort
  • Lastbilskörkort
Du är i början av karriären och som person är du nyfiken, analytiskt och praktiskt lagd. Du har ett intresse av att uppfinna, utforska och har eventuellt sysslat med fordon på fritiden. Du kommer även arbeta ute hos kund vilket krävs att du kan arbeta självständigt.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledning finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Företaget är mån om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.