Provningsingenjör med intresse för fordonsindustrin

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med följande:
  • Planera och utföra provning av komponenter och/eller komplett elsystem i testrigg eller bil
  • Analysera testresultat, skriva rapport och rapportera testresultatet
  • Utveckla befintliga och nya testmetoder
Din profil

För att vara aktuell för processen krävs:
  • YH-/Högskole-/Civilingenjörsutbildning inom elektronik, mekatronik, data eller liknande
  • Körkort B
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Genuint intresse för fordonsteknik
Meriterande:
  • Exjobb/praktik mot fordonsbranschen
  • CANoe och CANalyzer
Som person är du social, noggrann, driven samt lätt för att samarbeta. Vi ser att du har ett intresse för fordonsbranschen. Företaget kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Villkor

Start: Augusti/September
Ort: Göteborg
Arbetstid: 8-17
Jobbfakta
Publicerad

45 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 juli

Om företaget

Företaget är en av världens största leverantörer av teknikutvecklingstjänster till fordonsindustrin. De är en helhetsleverantör och de tjänster affärsområdet levererar kompletterar fordonstillverkarnas egna resurser. Företaget återfinns i Sverige, Tyskland, Storbritannien, Brasilien, Indien, Spanien och Ryssland.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.