Projektledare till Elföretag!

Projektledare till Elföretag!

Tycker du om frihet under ansvar och vill driva dina egna projekt för elinstallationer för stora, erkända kunder inom infrastruktur-, process- och energibolag? Då är detta något för dig.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Projektledare hos vår kund kommer du att jobba med stora, erkända kunder inom infrastruktur-, energi- och processindustrin längs med västkusten.

Dina arbetsuppgifter kommer här vara att ansvara för installations- och underhållsprojekt genom:
  • Ekonomiskt ansvar
  • Tidsplanering
  • Medarbetaransvar
  • Sköta kontakt med underleverantörer & kunder
Du kommer själv att ha "egna" kunder om cirka 3 st. När projekt kommer in från dessa kunder är det du som sätter ihop ditt team och sätter igång. Alla på bolaget hjälps dock åt så stöttning och hjälp finns alltid där.

Exempel på kunder är Göteborg Energi, Borealis och Perstorp. De flesta kunder finns i närområdet (Göteborg, Stenungssund, Trollhättan). Cirka 60 övernattningar om året kan förekomma om överenskommet med chef.

Din profil

Vi söker dig som med ansvarstagande, ledaregenskaper och en positiv attityd vill ta sig an detta spännande uppdrag.

Skallkrav:
  • Industrivana alt El-vana
  • Datorvana
  • Flytande Svenska
  • Körkort B
Meriterande:
  • Utbildning mot konstruktion, Electro eller liknande.
  • Tidigare erfarenhet av att vara arbetsledare, montör, projektledare osv.
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg & Stenungsund
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Jesper Mattsson
Telefon 0707138470
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är i en stark tillväxtfas och har sitt kontor i Stenungssund. I företaget arbetar du alltid i team i spännande miljöer med nytänkande teknik. I organisationen finns en bred kompetens för att tackla komplexa och unika projekt inom el- och automationsindustrin.

Företaget erbjuder samtliga anställda möjlighet till kompetensutveckling och strävar alltid för att du som medarbetare ska känna yrkesstolthet.

Bolaget är en del av en större koncern, vilket ständigt säkrar bolaget med affärer och säkerhet för samtliga anställda.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.