Projektingenjör till fordonsindustrin

Projektingenjör till fordonsindustrin

Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi nu en projektingenjör som tar del i projektens alla utvecklingsfaser - från koncept till färdig produkt i bil.

Dina arbetsuppgifter

Som projektingenjör hos vår kund kommer du succesivt att växa in i rollen som projektledare. Detta genom interna utbildningar och ordentlig upplärning. Du befinner dig hos kunds kund inom fordonsbranschen och bör därför trivas i en sådan miljö. Tillsammans med ett team arbetar du i flertalet parallella projekt och du ansvarar för att systemet möter uppsatta krav och att leverans sker i rätt tid. Detta ansvar varar under projektets samtliga faser - från koncept till färdig produkt i bil.

Rollen i korthet:
  • Framtagning kravspecifikation
  • Val av koncept
  • Utvärdering av komponentval
  • Planering och uppföljning av leverantörers arbete
  • Koordinering av provning
  • Analysering av provresultat
Din profil

Skallkrav
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning alt. motsvarande praktisk erfarenhet
  • Tal och skrift i svenska och engelska
Meriterande

- Erfarenhet av koordinerande/ledande roller

Som person är du driven, utåtriktad, ansvarstagande, samarbetsvillig samt har skinn på näsan och ett tekniskt intresse.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din ansökning redan idag!
Mer info
Kontaktperson Johan Hultman
Telefon 076-163 18 60
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledning finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Företaget är mån om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.