Projektingenjör till fordonsindustrin!

Projektingenjör till fordonsindustrin!

Är du en nyfiken, analytisk och kreativ ingenjör med intresse eller grundläggande kunskap av fordonsindustrin? Då kan vi ha jobbet för dig!

För kunds räkning söker vi nu en projektingenjör som tar del i projektens alla utvecklingsfaser - från koncept till färdig produkt i bil.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu åt kunds räkning en projektingengör som succesivt ska växa in i rollen som projektledare. Detta genom interna utbildningar och ordentlig upplärning. Du befinner dig hos kunds kund inom fordonsbranschen och bör därför trivas i en sådan miljö. Tillsammans med ett team arbetar du i flertalet parallella projekt och du ansvarar för att systemet möter uppsatta krav och att leverans sker i rätt tid. Detta ansvar varar under projektets samtliga faser - från koncept till färdig produkt i bil.

Rollen i korthet:
  • Framtagning kravspecifikation
  • Val av koncept
  • Utvärdering av komponentval
  • Planering och uppföljning av leverantörers arbete
  • Koordinering av provning
  • Analysering av provresultat
Din profil

Skallkrav
  • Civil- eller högskoleingenjörsutbildning alt. motsvarande praktisk erfarenhet
  • Tal och skrift i svenska och engelska
Meriterande
- Erfarenhet av koordinerande/ledande roller

Som person är du driven, utåtriktad, ansvarstagande, samarbetsvillig samt har skinn på näsan och ett tekniskt intresse.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden som arbetar brett med konstruktion och teknik inom flera områden. De arbetar med hela ledet i ett projekt - från idé till konstruktion, testning, utveckling och genomförande. Av den anledning finns det en variation av kompetenser och personer på företaget som är drivande i de olika projekten och uppdragen.

Företaget är mån om att de anställda trivs och att allas kompetenser används på bäst möjliga sätt. Här finns rum för att komma med idéer, visa framfötterna och utvecklas.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.