Projektör till kreativt bolag

Projektör till kreativt bolag

Vill du arbeta med detaljprojektering av ledningar? Vi söker dig som är en kommunikativ person, har ett naturligt driv och vill arbeta projektbaserat.
Vill du vara med och utmana, utveckla och göra skillnad på riktigt? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i din roll som projektör arbeta med detaljprojektering av ledningar och bland annat ta fram ritningar och 3D-modell. Du kommer få vara med från förfrågan/förstudie av beställare till slutfört projekt och får på så sätt följa hela projektets gång.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Detaljprojektering av ledningar, det innefattar att granska geografiska data
  • Ta fram förfrågningsunderlag
  • Framställande av 3D-modell samt kartunderlag
  • 2-3 dagar i månaden åka ut och träffa kund, markägare och beställare för att kunna skapa dig en helhetsbild av projektet
Din profil

För att kunna trivas och lyckas i din roll ser vi att du har:
  • Högskoleutbildning inom Samhällsbyggnad eller motsvarande
  • Något års erfarenhet av projektering av ledningar eller liknande
  • Kunskaper i Civil-3D
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person ser vi gärna att du är nyfiken och kreativ, du har också konsten att skapa och bibehålla goda relationer med såväl kunder som kollegor.
Du är beredd att anta en personlig utmaning och tar dig gärna ann nya uppgifter på eget initiativ. Du är en engagerad lagspelare som är skicklig på att föra dialog och och är inte rädd att hugga i där det behövs.
Vidare är du flexibel och ser möjligheter, du arbetar proaktivt och är självgående. Skulle du arbetat inom entreprenad tidigare, eller om du har erfarenhet av att använda dig av AMA i arbetet så är detta meriterande.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 jan 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har en helhetssyn och stort fokus på hållbarhetsfrågor, ur både ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt perspektiv. Missionen är att skapa mervärde för samhället och som medarbetarägt bolag har dom en inkluderande företagskultur som värdesätter samarbete.
Med ägarengagemang, ett stort intresse för samhällsbyggnad och erfarenhet utvecklar du tillsammans med övriga kompetenser hållbara lösningar för deras kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.