Projektör inom kontaktledning till Sweco

Projektör inom kontaktledning till Sweco

Söker du efter nya utmaningar och vill bli en del av nordens ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande? Har du tidigare arbetat inom kontaktledningar/järnväg i fält? Då är det dig vi söker, här har du en fantastisk möjlighet till en ny och spännande karriär!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som projektör kommer du först och främst att arbeta med att projektera och rita kontaktledningar i CAD. På sikt kommer rollen också innebära projektledning, besiktningar samt utredningar. Du kommer att ingå i ett team med 11 kollegor där ni arbetar tätt ihop i olika projekt. När du börjar kommer du få en mentor och en fadder som kommer att hjälpa och stötta dig på bästa möjliga sätt att komma in i arbetet. Du behöver inte ha tidigare kunskaper i CAD eftersom du kommer att erbjudas en kurs i detta. På sikt finns det väldigt goda möjligheter att anta nya och ledande roller inom företaget.
Exempel på arbetsuppgifter:
  • Delta i projekteringsmöten
  • Projektera och rita kontaktledningar i CAD
  • Gör beräkningar
  • Skriva förfrågningar
Din profil

Skallkrav:
  • Arbetat som kontaktledningstekniker/Eltekniker mot järnväg
  • Svenska i tal och skrift
  • El-bakgrund
Vi söker dig som tidigare arbetat ute på fält inom kontaktledningar men nu söker dig mot en ny karriär inom konstruktion. Här får du alla förutsättningar till en långsiktig karriär, som person ser vi att du är driven, social och har lätt för att ta kontakt med andra. Det är meriterande ifall du har tidigare erfarenhet som projektör inom kontaktledningar eller ifall du har kunskaper i Micro station.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan de erbjuda deras kunder rätt kompetens för varje sammanhang. De genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.