Programmerare till expansivt företag i Göteborg!

Programmerare till expansivt företag i Göteborg!

Är du en vass programmerare som söker nya utmaningar? Är du lite av en allätare när det kommer till programeringsspråk? Vill du arbeta i ett växande företag med stor frihet? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som programmerare os vår kund så arbetar du agilt i projektform mot företagets slutkunder. Mestadelen av projekten sker in house, men möjlighet till uppdrag hos kund finns också för den som önskar. Uppskattningsvis arbetar du ungefär med 3-4 stora projekt per år, med attraktiva företag som kunder. Du kommer ingå i ett team av cirka fem personer inklusive en Scrum Master.

Vanligt förekommande är programmering i Java och .NET, men då företaget åtar sig uppdrag av olika slag så är bredden på teknisk kompetens eftertraktat, varpå du ej nödvändigtvis behöver behärska just ovannämnda programmeringskunskaper. Kund är öppen för såväl frontend som backend-kunskaper!
Inledningsvis kommer du få stöd genom ett mentorskap av mer erfarna kollegor. Allt eftersom du blir mer varm i kläderna ges du möjligheter till egna utvecklingsmöjligheter, exempelvis roller som projektledare med mera. Detta är arbetsplatsen för dig med ett stort teknikintresse och som vill utveckla dina färdigheter på en arbetsplats med stor frihet under ansvar!

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst högskoleutbildning inom relevant område: Ex. Datateknik eller likvärdigt.
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Teknisk examen från Chalmers eller Linköping universitet
  • React, Angular, Daper, SQL
  • Körkort B
Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och är en programmerare ut i fingerspetsarna. Det är OK att vara junior direkt från högskolan, det viktigaste är ditt driv och vilja att lära o utveckla dina färdigheter.

Villkor

Placeringsort: Göteborg
Start: Enligt överenskommelse
Arbetstid: 8-17 (flextid, fri arbetsplats)

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Sophie Carlborg
Telefon 0761-861235
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har varit verksamma sedan mitten av 90-talet och har hunnit växa från en liten aktör på några få anställda, till idag vara ett IT-konsultbolag med cirka 45 anställda. Den familjära känslan har dock aldrig lämnat väggarna då personalen är i centrum hos vårt företag. Exempelvis genomförs flera aktiviteter tillsammans med personalen som årlig resa utomlands, träningsaktiviteter, afterworks etc.

Dessutom erbjuds du möjlighet till att fritt välja om du vill arbeta på kontoret i Sisjön, eller på kontoret centralt i Göteborg, då du får tillgång till båda!
Hos vår kund får du möjligheten att utvecklas genom kompetensutbyte av erfarna kollegor, samt arbeta med innovativ teknik i de projekt företaget åtar sig från attraktiva kunder i Göteborg. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.