Programmerare/testare till kund med världsledande teknik

Programmerare/testare till kund med världsledande teknik

Vill du arbeta hos ett företag med världsledande teknik inom sitt område? Ta chansen och sök denna tjänst redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer du främst att arbeta med att analysera kring när kamerorna i fordonet varnar och varför. Detta kräver att förstå sig på algoritmerna och att kunna läsa, förstå samt ändra. Arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:
  • Programmera/ändra kodning
  • Testning
  • Avrapportering
Du kan exempelvis komma att programmera/ändra kod och därefter ge dig ut på vägarna med bilen för att testa samt utvärdera din ändring. För rätt person är detta en spännande roll där du får vara med från idé till testning och implementering i verkligheten, allt i en inspirerande och innovativ miljö!

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör, med fördel mot data/mekatronik
  • Engelska i tal/skrift
  • Körkort B
  • C-programmering
Meriterande:
  • Svenska i tal/skrift
  • Tidigare relevant erfarenhet
  • Python
Vid denna rekrytering kommer vikt även att ligga på din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du är en driven person som är analytisk och lösningsorienterad. Vidare är det viktigt att du som person är självgående då du kommer vara med att bygga upp arbetsrollen. Du har även ett helhetstänk i ditt arbetssätt och vill vara med från projektets start till slut.

Villkor

Start: januari enligt ÖK
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt gällande kollektivavtal
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt, innovativt företag med teknik i framkant. Deras fokus ligger på "Head & Eyetracking" samt forskning. Företaget är idag en väl etablerad aktör på marknaden och har sedan starten 1999 vuxit till en världsledande aktör inom ögonspårningsteknik med internationellt välkända samt välrenommerade kunder. Mer information om företaget ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.