Kreativ programmerare inom webb/appar sökes

Kreativ programmerare inom webb/appar sökes

Är du en driven och initiativtagande programmerare med genuint och brinnande intresse som är redo att anta spännande utmaningar inom e-handel, mobila appar, AR, AI, nätverk och webb? Då är du kanske vår nya kollega!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med dina seniora kollegor ta emot projekt från kund och därefter skapa innovativa lösningar inom tex webb, nätverk eller mobila appar, här får du möjlighet att vara både kreativ och nytänkande!
Kundens behov styr er och och du blir en nyckelfigur i utvecklingen av nästa generations digitala satsningar.
Du kommer att ingå i ett team med 3 seniora programmerare och din uppgift blir att stötta och avlasta, självklart är din egen utveckling också i fokus.
Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på projekt och du kommer få möjlighet att utveckla nytänkande lösningar som gör skillnad.

Din profil

Vi tror att du har några års erfarenhet att programmering och eftersom utvecklingsarbetet till stor del är teambaserat bör du trivas i samarbete med andra och aktivt bidra till att uppnå gemensamma mål. Du har ett stort intresse för utveckling med den senaste tekniken och är kreativ, driven och tar egna initiativ. Det är viktigt att du drivs av utmaningar och strävar efter att ligga i absolut framkant gällande teknik och upplevelse.

Skallkrav:
  • Minst 2 års erfarenhet av programmering för webb och/eller applikationer.
  • Goda kunskaper i ett eller flera programmeringsspråk (Javascript, PHP, Python)
  • Ett stort intresse för problemlösning, teknik och digital utveckling.
Du får gärna ha erfarenhet inom något av följande områden: Drupal, Wordpress, Cordova, Ionic, Angular har du dessutom kunskaper om serveradministration (främst Linux/nginx/mysql) är det meriterande.

Villkor

Ort: Centrala Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse med kundföretaget
Arbetstider: 8-17
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder utveckling av applikationer för webben, avancerad webbproduktion och andra online-baserade tjänster, deras fokus är att lösa behov och att skapa möjligheter genom att skapa en bra digital närvaro. Företaget är en entreprenörsdriven webbyrå som brinner för att skapa digitala lösningar. Du får självklart mer information om kundföretaget i nästa steg av rekryteringsprocessen.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.