Produktansvarig Tekniker till Göteborg!

Produktansvarig Tekniker till Göteborg!

Är du praktiskt och tekniskt lagd och vill ha en position med mycket ansvar? Här får du arbeta med projektledning, installationer, reparationer, underhåll och utbildningar.

Dina arbetsuppgifter

Som Produktansvarig tekniker till vår kund kommer dina arbetsuppgifter att omfatta avhjälpande och förebyggande underhåll, reservdelshantering, teknisk support och installationer av företagets röntgenbaserade utrustningar.

Din tid kommer att spenderas såväl på ditt kontor i Göteborg som ute hos kunder runt om i Sverige där du bland annat underhåller, felsöker och reparerar befintlig utrustning men också installerar nya produkter, utbildar personal i dessa. Din huvuduppgift är dock etablera och utveckla ett gott samarbete med kund genom regelbunden kontakt samt besök.

1-2 av veckans arbetsdagar spenderas ute hos kund medan resten av din tid spenderas på kontoret med att ge support och aktivitetsplanera. Du har alltid det övergripande ansvaret över din nischade produkt och är därför Produktansvarig.

Som nyanställd kommer du att få en extensiv utbildning i hårdvaran och mjukvaran för att sedan inhouse lära dig produkterna samt supportera vissa kunder. Du kommer även att få följa med din handledare ut på kundmöten för att du så småningom ska bli självgående.

Din profil

Vi söker dig som med din självständighet, flexibilitet och tekniska nyfikenhet kan hjälpa dina kunder att få den absolut bästa och tryggaste upplevelsen.

Skallkrav:
  • Erfarenhet från andra tekniska arbeten inom mekanik och/eller el/elektronik
  • Djupt tekniskt intresse samt tekniskt kunnande
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Teknisk utbildning inom mekanik eller elektronik
  • Erfarenhet från fältservice
  • Goda kunskaper om installation och felsökning av hårdvara och mjukvara för PC
  • Erfarenhet av arbete med röntgensystem eller liknande
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund specialiserar sig på att hjälpa företag och myndigheter att kontrollera gränser, besökare och flöden. De levererar och underhåller diverse röntgen- och andra detektionsmaskiner i olika storlekar och kapaciteter och jobbar endast med skräddarsydda lösningar för unika kunder.

Vidare har företaget ett stort fokus på kvalitétsarbeten och miljöarbeten. Produkterna levereras och utrustning servas över hela landet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.