Processingenjör till globalt företag

Processingenjör till globalt företag

Har du en högskoleutbildning med inriktning maskin, energiteknik eller processteknik, är du dessutom en problemlösare som gillar att ha kundkontakt? Då har du hittat rätt, sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på ett bolag där du kan verka globalt vilket innebär att du som tycker att det är roligt att resa får chansen att resa i tjänsten och upptäcka platser du aldrig tidigare varit på. Som processingenjör kommer du att ha en spännande vardag med varierade arbetsuppgifter som exempel:
  • Konstruera / modulera i autodesk / mentor
  • Skapa kundanpassade produktlösningar
  • Medverka vid utveckling av produkterna
  • Medverka vid inköp av processteknisk utveckling
  • Göra funktionsberäkningar av bland annat temperaturer, tryck och flöde
  • Rita Piping och instrumentation Diagram (P&ID)
Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör med inriktning maskin, energiteknik eller processteknik
  • Svenska och engelska flytande
  • B körkort
Meriterande:

- Erfarenhet från branschen

För att passa in i rollen som processingenjör hos vår kund ser vi att du har en högskoleingenjörs examen inom maskin, energiteknik eller processteknik. Eftersom du kommer att kontakt med kunder ser vi även att du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat, du kommer även att åka ut till kunder vid tillfällen och därför är även körkort ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från branschen sedan tidigare.
Då du kommer at ha kundkontakt ser vi att du är serviceminded och även att du har ett sinne för problemlösning.

Villkor

Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Anna Sloberg
Telefon 072-214 05 74
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett specialistföretag inom förbränningsteknik. Deras affärsidé är att leverera kundanpassade förbränningstekniska lösningar till dels fjärrvärmeföretag men även till tillverkningsindustrin som är i behov av färdig värme/ånga. Eftersom de levererar anläggningar i både stor och liten skala kan det vara allt från en enkel styrning av en brännare till en sopförbränningsanläggning, till en hel pannanläggning med inkluderande panna och pulverbrännarleverans.
Företaget bildades 1964 och har sedan dess varit det ledande företaget i Sverige för leveranser av brännare, de har idag 35 anställda och dem arbetar tillsammans i en platt organisation vilket gör att det blir korta beslutsvägar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.