Platschef till snabbt växande byggföretag!

Platschef till snabbt växande byggföretag!

Har du arbetat som platschef och vill ta nästa steg i karriären?
Inspireras du av att vara med i uppbyggnadsfasen, forma din och dina medarbetares roller och knyta kundkontakter?
Sök tjänsten som platschef idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef hos DC Wäst förväntas du ha det övergripande ansvaret för allt från mindre till större projekt och leda och fördela arbetet ute på plats. Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för allt ifrån anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. I denna nyckelroll kommer du självständigt att leda och forma projekt, till din hjälp har du duktiga kollegor, underentreprenörer och hantverkare. Du kommer själv att planera din tid och eftersom uppdragen är placerade på olika orter i Sverige är det av stor vikt att du har möjlighet att stundtals vara på resande fot.

Din profil

Skallkrav:
  • 1 års erfarenhet av att arbeta som platschef
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:

- Mer än ett års erfarenhet som platschef

Som person ska du ha en väl utvecklad ledaskapsförmåga, vara driven, initiativtagande och självgående. Du är nytänkande, engagerad och gillar att knyta nya kontakter.

Villkor

Startdatum: 1/2
Placeringsort: Kontoret ligger i Göteborg men man kommer att arbeta över hela Sverige. (där projekten finns)
Arbetstider: 7-16
Omfattning: 100%

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Lovisa Bergendahl
Telefon 076-307 81 67
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DC Wäst grundades år 2015 och har med snabba steg gjort sig ett namn inom byggbranschen. De erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Deras mål är att ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri. För DC Wäst är det viktigt att deras verksamhet inte drivs på bekostnad av miljön, de arbetar aktivt på att utforma lösningar för att på bästa sätt bidra till hållbar utveckling. DC Wäst skapar tillväxt genom att göra sina kunder nöjda! Med rak kommunikation och kompetent personal levererar de slutprodukter i toppklass och de strävar alltid efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.