PLC-programmerare till Sveriges största automationsintegratör!

PLC-programmerare till Sveriges största automationsintegratör!

Är du en erfaren PLC-programmerare som vill ta ett stort ansvar och utvecklas hos Sveriges största automationsintegratör? Ta möjligheten och ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

din roll kommer du att jobba som automationsingenjör av automationsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom robotceller, monteringsutrustningar, specialmaskiner etc. Arbetet sker på projektbasis mot en stor variation av kunder, där du med stöd av din projektgrupp samarbetar för att efterleva kundernas förväntan. Detta är rollen för dig som vill ta ett stort ansvar och de ges goda möjligheter till utveckling!

Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • PLC programmering - Med stöd av dina kollegor ansvarar du för programmering av automation åt företagets slutkunder.
  • Driftsättning - Vid varje projekts slut är du med och medverkar vid driftsättning hos företagets slutkund. Ett genomsnittligt projekt varar cirka fyra- sex månader och driftsättning sker under de sista veckorna av projektet.
  • Vidareutveckling, samarbete i projektgrupp samt upprätthålla en god service gentemot slutkunder.
Din profil

Skallkrav:
  • Minst 5 års erfarenhet PLC-programmering
  • Engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av robotprogrammering
  • Kunskap inom Siemens TIA Portal
  • Kunskap Vision
Vi tror att du är en driven person som har ett stort tekniskt intresse samt har en strävan av att ständigt utvecklas. Vi ser att du är prestigelös och har en bra samarbetsförmåga. Vidare är du initiativtagande och räds inte att ta en ledande roll. Välkommen med din ansökan!

Villkor

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktperson(er)
Jesper Eriksson
076 - 036 12 32
jesper.e@framtiden.com

Tjänstgöringsort
Göteborg

Publiceringsdatum
2020-09-25
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jesper Eriksson
Telefon 0760-36 12 32
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund etablerades 1965 och har sedan starten utvecklats till Sveriges största automationsintegratör. De är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver automation erbjuder vår kund konsulter, maskiner, service och utbildning. Idag finns företaget etablerat med kontor i Göteborg och Skövde.

Detta är företaget för dig som vill arbeta tillsammans med en helhetsleverantör inom automation, där du ges goda möjligheter till utveckling såväl professionellt som personligt.
Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.