Nyutexaminerade ingenjörer till spännande företag

Nyutexaminerade ingenjörer till spännande företag

Nu söker vi dig som vill vara med från början i ett nytt bolag och samtidigt få arbeta som utvecklare i varierande uppdrag hos företagets kunder.

Låter detta som något för dig? Sök idag, eller tipsa en vän som hade passat i rollen. Välkommen till Framtiden!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund kommer du att arbeta som teknikkonsult och ingå i ett agilt team hos slutkund. Du kommer att arbeta i spännande uppdrag inom fordons- och telekombranschen där du ges möjlighet att utveckla dina kunskaper .

Din profil

Vi söker dig som brinner för programmering, vilket också speglas i dina fritidsintressen. Som person är du analytisk och en problemlösare, och du ser det som en spännande utmaning att lära dig ny teknik. Vidare tror vi att du är prestigelös och har en god kommunikationsförmåga.

Krav:
  • Civil- eller högskoleingenjör inom Data/IT eller Mekatronik/Elektro alternativt motsvarande YH-utbildning
  • Engelska, tal och skrift
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Göteborg
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök idag!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett internationellt konsultbolag som nu är i en ny fas i dess expansion. Du ges här möjlighet att vara med från början i ett nystartat, växande bolag. Fokus ligger på dess medarbetare och kunder, och som konsult kommer du att arbeta hos framgångsrika bolag inom bland annat fordons- och telekomindustrin.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.