Nyexaminerad El/Automationsingenjör till bolag inom marinbranschen

Nyexaminerad El/Automationsingenjör till bolag inom marinbranschen

Vi söker dig som är nyxeaminerad inom el, automation eller mekatronik och vill starta din karriär i ett internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter!

Dina arbetsuppgifter

Som el/automationsingenjör kommer du att arbeta i team med erfarana kollegor i olika projekt / uppdrag. Du kommer att erbjudas en blandning av elektrisk design/ PLC- programmering med praktiskt arbete vid driftsättning och installation. Tillsammans med ditt team har du fullt ansvar och befogenhet att leverera ett komplett el- och styrsystem som uppfyller kundernas krav. I vissa fall, speciellt hamnprojekt, arbetar man tillsammans med designers och elinstallatörer. Som el/automationsingenjör kommer du att arbeta med CAD:ar i Codesys, Cadett Elsa och AutoCAD, och efterhand även PLC-programmering. Exempel på arbetsuppgifter kan vara konstruktion och driftsättning av båtportar, bildäckspaneler och akterranger. Det kan även vara arbeten som underlättar angöring vid hamnar och cargo som till exempel bilbroar eller dörrar till andra fartyg som Cruises.

Din profil

För att passa i rollen som vår kunds nästa el / automationsingenjör skall du ha:
  • Yrkes- eller högskoleingenjör inom exempelvis el, automation, mekatronik eller liknande
  • AutoCAD, med fördel Elprocad eller Cadett Elsa
  • PLC-programmering (grundläggande kunskaper)
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Det anses meriterande om du har:
  • Erfarenhet från den marina branschen
  • Hydraulik- eller mekanikkunskaper
  • Körkort B
Som person är du social, flexibel och gillar att arbeta i team.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka därför in din redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Good
Telefon 072-2056416
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en världsledande designer och leverantör av last- och passagerartillbehör. De finns i hela 15 länder och på kontoret i Göteborg arbetar drygt 100 st. Här blir du del av ett internationellt bolag fyllt med utvecklingsmöjligheter.

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.