Nu söker vi Rekryterare till attraktivt teknikkonsultbolag!

Nu söker vi Rekryterare till attraktivt teknikkonsultbolag!

Har du ett brinnande intresse för teknik och människor? Vill du arbeta på ett innovativt bolag med laganda, gemenskap och professionalism? Då söker vi dig!

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som rekryterare ansvarar du för hela rekryteringsprocessen. Du verkar inom affärsområdet digitala lösningar i region väst, med utgångspunkt vid företagets kontor i Göteborg.

Dina primära arbetsuppgifter består av att attrahera och matcha rätt kandidater som leder till en anställning för arbete hos företagets kunder. Följaktligen består dina arbetsuppgifter exempelvis av:
  • Aktivt sök för att hitta rätt kandidat till de uppdrag du har i sökning
  • Genomföra telefonintervju, Intervju samt urval bland de kandidater du har i process.
  • Tätt internt samarbete med rekryterande chef för att matcha kandidater mot rätt uppdrag
Du har en bred roll vilket ställer höga krav på både flexibilitet och struktur. Vidare har du ett tätt samarbete med dina kollegor internt som följaktligen ställer stora krav på din förmåga att samarbeta.

För rätt kandidat finns goda möjligheter att på sikt utvidga rollen med fler ansvarsområden beroende på dina intressen, exempelvis: Konsultansvar, försäljning, kundrelationer med mera.

Om företaget:

Vår kund är ett snabbväxande utvecklingsbolag med kompetenta och erfarna medarbetare.
Deras huvudinriktning är produkt- och produktionsutveckling inom fordonsindustrin och övrig utvecklingsintensiv industri. Verksamheten omfattar produktutveckling inom mekanik och inbyggda system, komplett med stödfunktioner såsom beräkning och projektledning. Vår kund åtar sig tekniskt avancerade uppdrag varpå du får verka i en mycket innovativ miljö. Mer information ges vid ett eventuellt intervjutillfälle

Din Profil:

Skallkrav:
  • Eftergymnasial utbildning, med fördel inriktning PA - alternativt erfarenhet av likvärdig yrkesroll
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för rollen. Vi ser att du besitter ett stort driv av att lyckas. Du är serviceminded och bemöter alltid kandidater, konsulter eller kunder med hög professionalism. Du besitter goda sociala färdigheter samt är lyhörd för att förstå vad kandidater och kunder efterfrågar - för att därigenom skapa bästa möjliga matchning för samtliga parter. Vidare ser vi att du är ordningsam i ditt arbetssätt då du ansvarar för flera uppdrag parallellt, varpå en god struktur krävs. Välkommen med din ansökan!

Villkor:

Start: Snarast
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.